Partners

Schouwburg Hengelo
Schouwburg Hengelo biedt een aantrekkelijke programmering van voorstellingen en concerten in de genres: cabaret, dans, jeugd/familie, klassiek, musical, muziek, opera, show en toneel. Daarnaast kunt u in onze comfortabele filmzaal op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond  genieten van een gevarieerd film aanbod van Filmhuis Hengelo. Maar ook voor een zakelijk evenement zoals een congres, vergadering, productpresentatie, beurs, training, receptie of bedrijfsfeest kunt u in Schouwburg Hengelo terecht.
https://www.schouwburghengelo.nl

De bibliotheek Hengelo
Ze hebben duizenden boeken, cd’s en dvd’s in hun collectie. Voor ieder wat wils. De Bibliotheek is er voor iedereen. Wekelijks worden er cursussen gegeven, zijn er speciale workshops en bijeenkomsten in de Bibliotheek. En ’s avonds kunnen regelmatig lezingen bezocht worden. Menig bekend schrijver heeft er al een bezoek gebracht. Bezoekers kunnen ervan genieten en tegelijkertijd een hapje eten of drinken in het gezellige leescafe.
https://www.bibliotheekhengelo.nl

HeArtGallery Hengelo
HeArtGallery wil naast een podium voor beeldende kunst, ook andere vormen van beeldende- en toegepaste kunst een platform bieden. daartoe behoren ook crossovers uit verschillende creatieve disciplines. Deze crossovers brengen professionele kunstenaars, vormgevers en experts nader tot elkaar om kennis te delen en interactie met het publiek aan te gaan.
http://www.heartgallery.info